Onnelliset Tassut

Koiralähtöisiä koulutuskursseja ja luentoja Rakkailla Haukuilla tammikuusta 2018 alkaen!

Koiralähtöisiä koulutuskursseja ja luentoja

Koiralähtöisyys perustuu uusimpiin tutkimuksiin koirasta eläimenä. Tavoitteena on luoda koiran ja omistajan välille luottamukseen perustuva suhde sekä koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi. Koiralähtöisessä koulutuksessa otetaan koira huomioon eläimenä, jolla on erilaisia lajiominaisia tarpeita. Kun lajiominaiset tarpeet tyydytetään ja koiraa palkitaan oikeanlaisesta käyttäytymisestä, koiran stressi laskee ja ongelmakäyttäytyminen häviää.

Kouluttaminen on helpompaa, kun koiran ja omistajan välinen suhde on kunnossa ja koira tekee omistajan pyytämiä asioita omasta halustaan, ei pakottamalla. Koiralähtöistä kouluttamista voidaan tehdä ennaltaehkäisevästi tai hoitaa jo olemassa olevia ongelmia, kuten hihnassa vetämistä tai koiran yli-innokasta käyttäytymistä eri tilanteissa.

Koiralähtöisessä koulutuksessa emme kiellä tai rankaise koiria millään tavalla, tilanteet opitaan ennakoimaan ja koiralle opetetaan tarvittavat taidot, jotta kieltämiselle ei olisi tarvetta. Emme käytä mitään kipua tai pelkoa aiheuttavia keinoja koirien kanssa, vain ja ainoastaan palkitsemista. Emme käytä koulutuksessamme minkäänlaista alistamista tai pakottamista, eli unohdetaan vanhanaikainen johtajuusajattelu.

Koirasi ja sinun suhde paranee ja koiran arjesta tulee helpompaa koulutuksessa opittujen taitojen kautta. Opit ymmärtämään, mitä koirasi kertoo sinulle ja osaat myös itse käyttää elekieltä koirasi kanssa kommunikointiin. Opit tuntemaan koiran eläimenä ja auttamaan sen läpi elämän ilman käytösongelmia.
Kun koirasi on onnellinen, myös sinä olet!

Jokaiseen kurssiin sisältyy henkilökohtainen ohjaus kurssin aikana ja sen loppumisen jälkeenkin. Kurssille mahtuu viisi osallistujaa, ilmoittaudu kurssille sähköpostiste, kerro ilmoittautumisessa haluatko päästä aamupäivän vai illan kurssille.
Jotta kurssitilanne olisi mahdollisimman rauhallinen ja stressitön, kaikki koirat ovat omistajiensa kanssa omissa loosseissaan tuntien aikana. Koirat eivät ole tekemisissä toistensa kanssa sisällä, joten ujoimmatkin haukut voivat osallistua kurssille.
Jokaisella kurssilla saat kotitehtäviä ja kattavat materiaalit, jotta saisit pysyviä tuloksia arkielämässä.
Voit tulla kurssille ennaltaehkäisevästi tai hoitamaan jo olemassa olevia ongelmia. Kurssilla luodaan hyvä, luottamukseen perustuva suhde, jolloin sekä omistaja että koira nauttivat harjoituksista ja yhdessäolosta. Kaiken ikäiset ja rotuiset koirat ovat tervetulleita kursseille koulutustaustasta riippumatta!

Koulutuskursseja ei ole tarkoitettu ongelmakoirille. Jos olet kiinnostunut saamaan ongelmakoiralle apua, otan syksystä alkaen tapauksia vastaan ongelmakoirakouluttajan koulutustani varten, ota yhteyttä!

Tunturikatu 4
Töölö, 00100
Finland

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Finland