Koirakoulu Tmi Masseter

”Kieltämättä paras - Ammattitaitoista koulutusta koirille ja ihmisille”

Koirakoulu Masseter on vuonna 2007 perustettu yritys, joka tarjoaa käyttäytymistieteisiin pohjautuvaa koirankoulutusta yksityiskoulutuksen ja kurssien muodossa. Palveluihimme kuuluu käytösneuvonta, ongelmakoirakonsultointi sekä koirahieronta. Järjestämme myös tilauksesta erilaisia kursseja ja luentoja ryhmille sekä myymme alan tarvikkeita.

Koulutuksemme pohjautuvat operanttiin koulutukseen. Operantisti koulutettu koira pyrkii itse aktiivisesti tarjoamaan erilaisia käytöksiä, joista sitten ohjaaja valitsee ne asiat, joita haluaa vahvistaa. Niin kursseillamme kuin yksityiskoulutuksessamme nojaudutaan vahvasti käyttäytymistieteisiin. Koulutuksen tärkein osa-alue on palkkion oikea käyttö. Emme hyväksy menetelmiä, joilla vahingoitetaan eläimiä henkisesti tai fyysisesti.

Koulutuksiimme ovat tervetulleita kaikenlaiset koirat ikään, kokoon ja rotuun katsomatta. Valitse sopiva ryhmä kurssikalenteristamme tai ota yhteyttä. Autamme Sinua valitsemaan parhaimman koulutusmuodon juuri Sinulle ja koirallesi. Sekä ihmisen että koiran pitäisi nauttia koulutuksesta sekä sen tuloksista. Koulutettu koira on myös ilo ympäristölleen.

Tmi Masseterin toimitila on Helsingin Roihupellossa osoitteessa Pulttitie 14 (käynti sisäpihalta). Toimitilat koostuvat 150 neliöstä käsittäen treenisalin, yksittäisharjoitteluun tarkoitetun pikkusalin sekä erillisen hierontahuoneen.

Varaathan kurssille tai luennolle tullessasi mukaasi villasukat tai sisäkengät, sillä lattia on betonia. Ulkokengillä ei tiloissa saa olla. Koulutus- ja luentotilan lämpötila on talvella noin +18 astetta.

Pihalle ei saa pysäköidä! Parkkitilaa on runsaasti etenkin ilta-aikaan lähikatujen varsilla. Toimitilat sijaitsevat noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Siilitien metroasemalta. Paikalle pääsee myös mm. bussilla numero 550 (Jokeri-linja) sekä numeroilla 58, 58B, 79 ja 80.

Pulttitie 14
Helsinki, 00880
Finland

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Finland