TreeniTassut ry

Vuonna 2014 perustettu koirayhdistys, jossa haluamme tarjota monipuolista leikkimielistä tekemistä koirien ja ihmisten kanssa.

Olemme 2014 kesäkuussa perustettu koirayhdistys, jossa haluamme tarjota monipuolista leikkimielistä tekemistä koirien ja ihmisten kanssa ympäri vuoden. Kaikki ovat tervetulleita toimintaamme koiran rotuun, ikään tai kokoon katsomatta.

Tavoite on keksiä yhdessä hauskaa ja mielekästä tekemistä ihmisille, että koirille. Pyrimme tarjoamaan kaikille jotakin, joten toiveita otamme hyvin mielellämme vastaan.
Haluamme jakaa tietoa koiran koulutuksesta ja käyttäytymisestä erilaisissa muodoissa, jotta koiran koulutus olisi helpompaa, kun koiraa osaa lukea. Haluamme helpottaa teidän arkeanne koirienne kanssa.

Koulutuksemme perustuu oppimispsykologian käytännönsovellutuksiin, tieteeseen ja positiiviseen vahvistamiseen.

Toimintaa:
· SOSIALISTAMINEN, koiranpennuille varsinkin erittäin tärkeää, kuten myös vanhemmillekin. Mahdollisuus siis päästää koirat leikkimään keskenään mahdollisimman useasti. Käytössämme on iso aidattu tarha talvikaudella kesäkuuhun asti, joten mahdollisuus päästää koirat myös vapaasti leikkimään.
· Haku-, Jälki
· Koiran käytöskoulu ja arkitottelevaisuus, jotta arki olisi helpompaa koiran kanssa (tottelevaisuus, hihnassa kävely ja remmirähinä)
· ’’Ongelmakoirat’’ Mahdollista myös kotikäynnein. (Kotikäynnistä erillinen maksu. Kouluttaja Mia Saukkonen)
· Lapsi ja koira, koirakoulu
· Näyttelyharjoituksia
· Erilaisia retkiä luontoon, makkaranpaistoa ja nokipannukahvia. Eräretkiä koirien kanssa, jopa yötälaavulla :)
· Talvella myös ryhmälenkkejä ja vetotreenejä (sukset, pulkka/ahkio)

Pyrimme siis järjestämään mahdollisuuksien mukaan kaikkea, mitä jäsenet haluaisivat tehdä ja oppia koirien kanssa. Tarkoitus on myös järjestää ihmisille erilaisia luentoja.

· Monipuolisialuentoja koiran koulutuksesta (koulutus,rauhoittavat signaalit ja koiran elekieli)
· Ensiapua koiralle
· Lapsille opetusta toimia eläinten parissa.
· Koiran kotihieronta

Pääsääntöisesti toimimme Parikkalassa ja Särkisalmella, mutta mahdollista järjestää ehkä jotain myös Simpeleellä tai Punkaharjulla, jos innokkaita on tarpeeksi.

Toiminta on teidän käsissä! Kaikki voi kokeilla kaikkea ja toiveiden mukaan järjestetään hauskaa ja mukavaa puuhaa koirien kanssa!

Eihän oteta mitään liian vakavasti! :)

Koiratarha ja irti juoksutus
-Tarha EI OLE yhdistyksen omistuksessa EIKÄ yleisessä käytössä, joten käyttö vain ja ainoastaan sallittu treenien yhteydessä tai sen jälkeen. Paikalla/mukana on AINA oltava myös treenien vetäjä/vetäjät, joilla on lupa tarhan käyttöön.
- Älä tuo tarhaan sairasta, vihaista tai kiimaista koiraa
- Huolehdi, että koirasi rokotukset ja madotukset ovat kunnossa
- Varmista, että koirasi tulee toimeen muiden koirien kanssa
- Pidä tarhan portti / portit aina suljettuna
- Koiraa ei saa jättää yksin ja valvomatta aitaukseen
- Jokainen koiran ohjaaja on vastuussa koirastaan ja sentekemisistä
- Älä heitä keppejä, lumipalloja tai kiviä, äläkä tuo tarhaan omialeluja
- Pidä tarha siistinä keräämällä koirien jätökset
-Jokainen koiran ohjaaja päästää koiransa irti omalla vastuulla

Kokoontumiset ja harjoitukset:
-Pääsääntöinen treenipaikka Särkisalmen koulun kenttä (Myllysuluntie, 59310 Särkisalmi)
- Talvella meillä on käytössä sisätreeni halli. Koirniemen vanha puutarha halli. Mahdollisuus kesälläkin huonolla ilmalla.
-Älä tuo harjoituksiin sairasta koiraa, sillä sairasta eläintä ei kouluteta
-Jokainen koiran ohjaaja korjaa koiran jätökset pois harjoituspaikalta.
-Jokainen koiran ohjaaja on vastuussa koirastaan ja sen tekemisistä kaikissa tilanteissa.


Kouluttajana toimii: Mia Saukkonen joka on opiskellut itsensä eläintenhoitajaksi ja erikoistunut eläinten käyttäytymiseen ja koirien käytösongelmiin. On auttanut Parikkalassa ihmisiä koirien käytösongelmissa vuodesta 2010 asti ja on toiminut koirien parissa pienestä pitäen.
Suorittanut Eläintenkouluttajalinjan 2015 toukokuussa.

Avustajina:
Suvi-Tuuli Skyttä, Pitkänlinjan Agility harrastaja, Bordercollie kasvattaja. Kouluttaa myös eri koirayhdistyksissä/seuroissa.

JennaNiemelä, ammatiltaan myös eläintenhoitaja ja toiminut ikänsä koirien parissa. (vieraileva tähti)

Jos kiinnostuit toiminnastamme, lisätietoja voi kysellä Mia Saukkoselta, tai voit ilmaista mielenkiintosi tulemalla paikalle seuraavaan kokoontumiseen.

Meitä/meidän toimintaa ja aikatauluja voit seurata facebookissa ryhmässä nimeltä TreeniTassut ry ja tulevaisuudessa on tarkoitus tehdä myös omat kotisivut. Myös sähköpostilla voimme ilmoittaa tapahtumista, joten yhteyttä kannattaa ottaa, jotta saamme teidän yhteystietoja. Tätä tiedotusta saa siis jakaa jos tiedätte kiinnostuneita.

Käytössämme on myös sisähalli, jossa koirien kanssa treenailemmesään ollessa huono (Pääsääntöisesti talvella). Halli sijaitsee 6tien varrella(Vanha Koirniemen puutarha halli) Koirniementie 23, 59310 Särkisalmi. Perimmehallin käytöstä erillisen hallitreenimaksun. Ennen halliin tuloa, koira on ulkoilutettava kunnolla!

Jokainen saa käydä harjoituksissa kaksi kertaa kokeilemassa veloituksetta, jolloin voi itse päättää haluaako liittyä jäseneksi vai ei. Ensimmäiset kerrat ei siis velvoita mihinkään, jos haluat jäseneksi ja olet maksanut jäsenmaksun harrastaminen on silloin pääsääntöisesti maksutonta.
(Erillinen maksu mahdollisista ulkopuolisista kouluttajista ja luennoitsijoista)
Jäsenmaksumme on 20€/ kotitalous/ vuosi.

Kannattaja jäsenyys on mahdollista, jos haluat vain kannattaa yhdistyksemme toimintaa. Tai olet esimerkiksi toiselta paikkakunnalta, jolloin harrastuksiimme on hankalampi päästä säännöllisemmin. Kannattaja jäsenmaksun maksettua kannatat yhdistystämme ja voit osallistua toimintaamme pääsääntöisesti maksutta. (Erillinen maksu mahdollisista ulkopuolisista kouluttajista ja luennoitsijoista)
Kannattaja jäsenmaksu 10€/ kotitalous/ vuosi.

Jäseneksi voi liittyä tulemalla paikalle treeneihin tai ottamalla yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai facebookissa, näin saamme yhteystietosi ja voimme antaa tilinumeron johon jäsenmaksun voi maksaa.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!!

Ystävällisin koira terveisin, TreeniTassut ry! :)

Hallitus ja Yhteystiedot:

TreeniTassut ry:n oma sähköposti: treenitassutry@gmail.com

Puheenjohtaja/kouluttaja
Mia Saukkonen 0405755585
mia.m.saukkonen@gmail.com

Sihteeri/rahastonhoitaja
Suvi-Tuuli Skyttä 050 358 4984
suvi.skytta@gmail.com

Varapuheenjohtaja:
Janita Nyman 0451344263

Muut Jäsenet:
Sonja Nuopponen
Sanna Rinkinen

Varajäsenet:
Maiju Saukkonen
Kaisa Karjalainen

Myllysuluntie 44
Särkisalmi, 59310
Finland

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Finland