Royal Canin Sport Center

Royal Canin Sport Center on Porin Lattomerellä sijaitseva uusi lämmitettävä koiraurheiluhalli. Hallin yhteyteen aukeaa myös koiratarvikemyymälä.

Royal Canin Sport Centerin treenitila on lämmitettävä ja sen pohjana on tekonurmi kumirouheella, joka mahdollistaa koirille ja ohjaajille turvallisen alustan harrastaa eri lajeja. Treenitilasta löytyy agilityesteet, tokon hyppyeste, pieni valikoima tokotarvikkeita sekä Rally-tokon tehtäväkyltit treenaajien käyttöön. Treenitilaa voi vuokrata aina yksittäisistä vuoroista vakivuoroihin tai voit ostaa hallille vapaavuorokortin. Hintoja voit tiedustella puhelimitse tai sähköpostilla.

Hallilla järjestetään säännöllisesti eri lajien huippukouluttajien koulutuksia, joihin kaikilla on mahdollisuus osallistua.


Hallin yhteydessä tulee toimimaan pienimuotoinen koiratarvikemyymälä. Myymälästämme tulee löytymään pieni valikoima useita koiran kuivaruokia, herkkuja, lisäravinteita, leluja sekä treenitarvikkeita. Kuivaruuista valikoimissamme tulee olemaan Royal Canin, Acana, Orijen, Nutro Natural Choice, Golden Eagle, ProBooster, 1st Choice, Sam´s Field ja Planet Pet Society. Sen lisäksi valikoimistamme löytyy Fitdogin tuotteet, huippu suositut Ke-Hu:n lelut, Kongeja sekä D&C sportin tuotteita.

Liikkeemme idea on, että tehdessäsi ruoka- tai tarviketilauksen etukäteen saat sen halvemmalla ja mitä enemmän tilaat sitä halvempi hinta on. Hinnastot ja tarkemmat tiedot tilaamisesta julkaistaan lähempänä liikkeen aukeamista.

Tuomisentie 32
Pori, 28560
Finland

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Finland