Greece K9

Εκπαίδευση - φιλοξενία σκύλων

Στο GREECE K9 δεν εκπαιδεύουμε ένα σκύλο λέγοντας λέξεις και δίνοντας εντολές και δεν εκπαιδεύουμε τον ιδιοκτήτη δίνοντας του απλά να κρατάει ένα λουρί. Στην πραγματικότητα μορφώνουμε τον ιδιοκτήτη και τον σκύλο του και αυτή η μόρφωση είναι η πηγή και η βάση για τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας, αρμονικής και ισορροπημένης σχέσης. Το GREECE K9 ασχολείται με συγκεκριμένους τομείς εκπαίδευσης, εφαρμόζοντας μεθόδους, τεχνικές και διδασκαλίες που μόνο οι κυνολογικά προηγμένες χώρες ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν.

Οι τομείς εκπαίδευσης πάνω στους οποίους εργαζόμαστε είναι η προεκπαίδευση όλων των κουταβιών, η εκπαίδευση σκύλων σε υπακοή διαφορετικών επιπέδων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει ο κάθε ιδιοκτήτης, η εκπαίδευση σκύλων συνοδών για άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και η εκπαίδευση σε καθήκοντα προσωπικής ασφάλειας για ιδιώτες και η εκπαίδευση σκύλων security για ιδιωτικούς οργανισμούς παροχής προστασίας και ασφάλειας.

Στο GREECE K9 η εκπαίδευση όλων των σκύλων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένους πτυχιούχους επαγγελματίες εκπαιδευτές. Εκπαιδεύουμε κάθε σκύλο ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή και την ηλικία.

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της επαγγελματικής εκπαίδευσης σκύλων. Καλώς ήρθατε στο GREECE K9.

Polístilon, 64003
Greece

display recent social media posts from

Please Wait ... Fetching Social Media Posts

View Social Media Posts for Rescues in , Greece